tilmeld link

Fritid & Rejser -» Slot & Gods

Skrøbelev Gods ved det fynske øhav

Hovedhuset er en flot kombination mellem gammelt og nyt. De sjældne og fantastisk dekorative lofter sammenholdt med antikke møbler, guld spejle, chesterfield møbler, krystal lysekroner og ægte tæpper, er alt sammen med til at give en helt uovertruffen imødekommenhed og charme.
Godsets store og elegante suiter er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke præg. Når du træder ind oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler. Så tag skoene af, sid dig ned, læn dig tilbage og slap af. Du har fortjent det.
Skrøbelev Gods's professionelle og erfarne personale vil sikre, at du får en fantastisk oplevelse - uanset om du er på familieferie, golfferie, weekendophold, konference, bryllup, fest eller bare trænger til at slappe af fra hverdagens stress og jag.


Søgeord: slot, ferie, familie, fest, bryllup, kro, weekendophold, golf, brudesuite, hotel
Tilføjet d.
Kategori: Fritid & Rejser » Slot & Gods
Vurderet: Skrøbelev Gods ved det fynske øhav
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,9 ud af 5 - baseret på 49 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

49
3,9
Stemmer:Skrøbelev Gods ved det fynske øhav Link er blevet vurderet 3,9 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
Kommentar af: Bettina og Lars Hans, d.13-11-2008, kl.13:34
Vi overnattede i brudesuiten i den mest romantiske weekend vi nogensinde har haft. Hele opholdet var præget af ægte interesse fra vores værtspar til at vi bare skulle nyde og de nok skulle yde! Og det gjorde de til fulde - alt var gennemført og overvejet for at vi kom veludhvilet og fyldt med ny energi efter de par dage på deres gods. Omgivelserne var pragtfulde, ubeskrivelige og meget betagende. Sengene, badeværelset og maden var så gennemført at det er ufatteligt vi overhovedet kom hjem derfra igen.

En stor tak til Steen og Mette for en veltilrettelagt og vellykket weekendforløb vi sent vil glemme.
Vi glæder os allerede til næste besøg.
Kommentar af: Ditte & Marc Schønem, d.17-07-2009, kl.13:19
Vi holdt vores prinsessebryllup i de fantastiske og idylliske omgivelser på herregårren/godset Skrøbelev gods ved det sydfynske øhav. Hele familien og en del venner var samlet til et brag af en fest, som ikke er set før i nogle af vores familier.
En stor tak til Mette og Steen for at alt forløb perfekt, vi ville ikke lave noget om hvis vi kunne.

Venlig hilsen

Ditte & Marc Schønemann
Kommentar af: Marianne Holm, d.21-10-2009, kl.11:34
Jeg modtog et lignende weekend program, da jeg bestilte weekendopholdet, således at min far fik det sammen med gavekortet - super service.
Min far og hans kone har nydt opholdet rigtig meget og var imponerede over alle de flotte og specielle detaljer det idylliske gods rummer.
De satte stor pris på den gode behandling, den imødekommende atmosfære, service og den store entusiasme, som hersker hos jer.

De har haft et super dejligt og romantisk weekendophold hos Skrøbelev Gods. Og vi kan kun takke firmaet, fordi de gav min far og hans kone sådan en herlig totaloplevelse. Vi kan varmt anbefale godset til weekendophold, bryllup eller andre selskaber.

Med venlig hilsen Marianne Holm

Skriv en kommentar omkring websiden: Skrøbelev Gods ved det fynske øhav
Dit Navn:
Validering: 8 + 9 =
Kommentar:Relaterede links:

Broksø Gods | Skovbrug & Jagt


Vi er en gammel herregård der er under hastig udvikling. Vi påtænker at lave skoleskov, vi har erhverslejemål, vi lejer jagt ud.

Herregaarden Jerstrup


Står du og mangler et unikt sted til dit bryllup, fest, familie komsammen eller firma arrangement, så er Herregaarden Jerstrup et ideelt valg.

Jerstrup

Slotsferie Danmark


Slotsferie Danmark tilbyder slotsferier rundt omkring i det danske land. Lej dig ind på Caroline Flemings Valdemars Slot, Prinsens Schackenborg Slot eller