tilmeld link

Fritid & Rejser -» Slot & Gods

Her kan du finde henvisninger til danske godser, slotte og herregårde. Alt fra ferie på slot til en god middag på et gods.
5
4,0
 Stem
Broksø Gods | Skovbrug & Jagt

Broksø Gods | Skovbrug & Jagt

Vi er en gammel herregård der er under hastig udvikling. Vi påtænker at lave skoleskov, vi har erhverslejemål, vi lejer jagt ud.

Vi har rundvisninger, skovbrug, rollespil, husudlejning og naturligvis landbrug. Vi ser mod fremtiden i pagt med fortiden..
1
4,0
 Stem
Herregaarden Jerstrup

Herregaarden Jerstrup

Står du og mangler et unikt sted til dit bryllup, fest, familie komsammen eller firma arrangement, så er Herregaarden Jerstrup et ideelt valg.

Jerstrup ligger tilbagetrukket på et 35000m2 stort naturområde, hvor voldgrav og fuglekvidren er med til at give idylliske og smukke romantiske rammer. Der rådes eksklusivt over hele den fredede herregaard.

Jerstrup er indrettet i herskabeligstil, blandt andet med antikke himmelsenge og stilmøbler. Alle værelser er indrettet forskelligt, hv.
49
3,9
 Stem
Skrøbelev Gods ved det fynske øhav

Skrøbelev Gods ved det fynske øhav

Hovedhuset er en flot kombination mellem gammelt og nyt. De sjældne og fantastisk dekorative lofter sammenholdt med antikke møbler, guld spejle, chesterfield møbler, krystal lysekroner og ægte tæpper, er alt sammen med til at give en helt uovertruffen imødekommenhed og charme.
Godsets store og elegante suiter er smagsfuldt indrettet og møbleret, hver med sit eget unikke præg. Når du træder ind oplever du straks den elegance, varme og komfort de udstråler. Så tag skoene af, sid dig ned, læn d.
7
3,4
 Stem
Slotsferie Danmark

Slotsferie Danmark

Slotsferie Danmark tilbyder slotsferier rundt omkring i det danske land. Lej dig ind på Caroline Flemings Valdemars Slot, Prinsens Schackenborg Slot eller ét af vores andre historiske slotte.

Priser helt ned til 41 kr pr person/dag. Vi tilbyder også at afholde slotsbryllupper, konferencer, møder eller bare en herreaften med gourmetmiddag, øl- eller vinsmagning i unikke omgivelser, så kig forbi og bliv inspireret til din næste ferie..