tilmeld link

Fritid & Rejser -» Kro & Hotel

Her kan du finde danske og internationale kroer samt hoteller. Vi samler dem alle her for at gøre det nemt for dig at finde den rette overnatning hvorend du er.
14
4,1
 Stem
Romantisk Weekendophold

Romantisk Weekendophold TopLink

Tag på en romantisk weekendophold sammen med din kæreste.
Kom væk fra den stressede hverdag og bare nyd at i er sammen og at i ikke skal tænke over alle mulige ting i skal nå at gøre.
Et romantisk weekendophold kan også være godt, hvis i bare vil have en anderledes weekend hvor det kun er jer og ingen andre.
På sådan et ophold kan man gøre mange forskellige ting. Du kan vælge et wellness ophold, hvor i kan ligg.
18
3,0
 Stem
Absalon Hotel

Absalon Hotel

Absalon Hotel & Annex er beliggende i hjertet af hovedstanden København på det trendy Vesterbro tæt ved caféer, Tivoli, Hovedbanen og Strøget. Gratis trådløs internetforbindelse i lobbyen samt fra en del værelser..
12
3,4
 Stem
Agoda

Agoda

Agoda er en online hotelreservationsvirksomhed, der tilbyder hotelreservationer til mere end 250.000 hoteller over hele verden.

Laveste pris garanteres! Se agoda.dk.
33
3,9
 Stem
Alle Hoteller i København

Alle Hoteller i København

Alle hoteller i centrum af København. Den største hotel guide for hoteller i København. Se placering på kort.
Mulighed for at søge på ledighed og priser for alle hoteller på en gang - online booking sker direkte til hotellet..
5
4,2
 Stem
Benniksgaard Hotel og Konference Center A/S

Benniksgaard Hotel og Konference Center A/S

Det perfekte sted at slappe af med et wellnessophold. Her, med den skønneste udsigt og midt i den landlige Sønderjyske idyl finder du det rigtige sted at forkæle dig selv eller din kæreste med et wellnessophold. Bookning og forespørgsler Book i dag!
Har De forespørgsler vedr. wellnessophold så kontakt os pr. telefon - vi glæder os til at fortælle mere om os selv og Deres muligheder for at få et perfekt wellnessophold. Det er ogs.
15
3,8
 Stem
Brøchner Hoteller København

Brøchner Hoteller København

Tre hoteller i København samt Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Fokus på weekend-ophold, miniferie og business ophold.
Brøchner Hotels er en dansk hotelkæde, ejet af familien Brøchner-Mortensen, der tilbydes hotelværelser og overnatninger på fire hoteller i København, til ferie, weekendophold, miniferie eller business ophold..
1
4,0
 Stem
Charlottehaven Hotellejligheder

Charlottehaven Hotellejligheder

Charlottehaven København tilbyder attraktive hotel lejligheder i centrum af København. Charlottehaven tilbyder fuldt møblerede og servicerede hotel lejligheder fra toværelses lejligheder til familielejligheder og store penthouse lejligheder med havudsigt. Tidløs indretning, trægulve, store vinduer og altaner skaber en lys og behagelig atmosfære..
6
4,3
 Stem
City Hotel Oasia i Århus Centrum

City Hotel Oasia i Århus Centrum

City Hotel Oasia ligger i Centrum af Århus. Vi tilbyder overnatning på Århus' nyeste designer hotel. Hotel ligger kun 200 meter fra Banegården i Århus.

Vi har mange gode tilbud på for eksempel Weekendophold, Miniferie eller andre ferieophold..
4
3,3
 Stem
Danske Kroer & Hoteller

Danske Kroer & Hoteller

Hjemmesiden er inspiration for feriefolket og stifinder for erhvervsrejsende, en rundvisning i hvad du kan forvente af sammenslutningen Dansk Kroferie, City Hotels og Classic Hotels.
4
4,0
 Stem
Fanø Krogaard

Fanø Krogaard

Fanø Krogaard byder på oplevelser udover det sædvanlige.
Med den unikke beliggenhed - direkte ud til Vadehavet kan man nyde solopgangen over vandet, se sælerne ligge på sandbankerne ved lavvande og følge tidevandets skiften lige uden for vinduet..
3
3,3
 Stem
Ferie Hoteler i Danmark

Ferie Hoteler i Danmark

Hotel-siden.dk er en internet portal for personer med ønske om at tilbringe en ferie eller helligdage på et hotel i Danmark.
Der er masser af muligheder for at sortere og udvælge det rigtige hotel for ding, din familie og venner.
Book ferien nemt og gnidnigsløst på hotel-siden.dk.
4
4,0
 Stem
Find-Hotel.dk

Find-Hotel.dk

Find et hotel i en fart! Find-Hotel.dk indeholder en database med alle hoteller i Danmark. Alle hotellerne er indelt efter regioner og byer, med navn, adresse, telefon og evt. hjemmeside.

Dette gør det nemt og hurtigt at finde frem til et logi for natten, hvor du end befinder dig i landet. Hvis du allerede kender navnet eller adressen på hotellet, kan du også bruge vores effektive søgefunktion på hjemmesiden.

Du er også meget velkommen til at.
1
4,0
 Stem
Hotel 71 Nyhavn - 4 stjernet

Hotel 71 Nyhavn - 4 stjernet

Bo unikt med udsigt i København. Hotel 71 Nyhavn har hjemme i "Surhs" pakhusbygninger fra år 1804 i Nyhavn.

De fritliggende bjælker sikre en hyggelig atmosfære - og beliggenheden i bunden af Nyhavn, giver dig en fantastisk panoramaudsigt over Københavnshavn og Nyhavns pulserende liv..
4
3,8
 Stem
Hotel Brasile Rom

Hotel Brasile Rom

Et imponerende palæ fra slutningen af attenhundredtallet et par skridt fra Porta Pia og fra mange smukke og interessante steder i Rom.
Hotel Brasile tilbyder et elegant og indbydende miljø, kvalitetsservice og enhver form for komfort til en ferie, der er dedikeret til velvære og afslapning. Rummene er på samme tid funktionelle og behagelige takket være en dyb omhu i valget af møbler: boiserie farve valnød, gulve i marmor eller terracotta, mø.
3
4,3
 Stem
Hotel Christian IV - København

Hotel Christian IV - København

Charmerende hotel centralt i København. Hotellet er familie-ejet og den personlige service er i højsædet.

Hotelværelserne er indrettet i Skandinavisk stil med fladskærm, kabel-tv. Der er gratis internet overalt på hotellet.

Hotellet ligger i rolige grønne omgivelser ligte ved Kongens Have og Rosenborg slot. I kort gåafstand fra hotellet ligger Nyhavn, Strøget, Amalienborg Slot og Det Kongelige Teater..
5
4,0
 Stem
Hotel Domir Odense

Hotel Domir Odense

Hotel i Odense, totalrenoveret medio 2007. Gratis Internet, filmnet, kaffe/the. Hyggelig cafébar for hotellets gæster.
Læs mere på vores hjemmeside og lav din reservation online allerede idag! Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hotel Domir!.
1
4,0
 Stem
Hotel i Løkken

Hotel i Løkken

Villa Vendel er et dejligt bed and breakfast hotel. Det ligger i Løkken ved Vesterhavet, hvor vi finder en af de bedste strande overhovedet i landet.
De lækre værelser og lejligheder er smukt indrettede og vi garanterer dig ro i sjælen, mens du bor hos os.Blot 400 meter til stranden og 300 m til gågaden gør placeringen af dette skønne pensionat fantastisk..
1
4,0
 Stem
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

På Hotel Koldingfjord kan du både finde afslapning og mulighed for at udvikle din forretning.
Hotel Koldingfjord er nemlig både byhotel og konferencecenter, og har alle de faciliteter du skal bruge for at din ferie eller din konference bliver en succes. Hotel Koldingfjord er smukt beliggende lige ned til fjorden, så du kan spise morgenmad med udsyn til forbisejlende skibe..
5
3,4
 Stem
Hotel København

Hotel København

Hotel 2 min. gang fra Københavns Hovedbanegård Design hotel med GUBI møbler (kun hotel Astoria).
Fri adgang til svømning, fitness, varmtvands- og spabassin. Rabat på wellness Book online på dgi-byen.dk/hotel.
3
3,3
 Stem
Hotel Maritime

Hotel Maritime

3-stjernet hotel i centrum af København. Priser og billeder af værelserne. Mulighed for ikke-ryger værelse..