tilmeld link

Fritid & Rejser -» Kro & Hotel

Her kan du finde danske og internationale kroer samt hoteller. Vi samler dem alle her for at gøre det nemt for dig at finde den rette overnatning hvorend du er.
18
3,0
 Stem
Absalon Hotel

Absalon Hotel

Absalon Hotel & Annex er beliggende i hjertet af hovedstanden København på det trendy Vesterbro tæt ved caféer, Tivoli, Hovedbanen og Strøget. Gratis trådløs internetforbindelse i lobbyen samt fra en del værelser..
12
3,4
 Stem
Agoda

Agoda

Agoda er en online hotelreservationsvirksomhed, der tilbyder hotelreservationer til mere end 250.000 hoteller over hele verden.

Laveste pris garanteres! Se agoda.dk.
5
4,2
 Stem
Benniksgaard Hotel og Konference Center A/S

Benniksgaard Hotel og Konference Center A/S

Det perfekte sted at slappe af med et wellnessophold. Her, med den skønneste udsigt og midt i den landlige Sønderjyske idyl finder du det rigtige sted at forkæle dig selv eller din kæreste med et wellnessophold. Bookning og forespørgsler Book i dag!
Har De forespørgsler vedr. wellnessophold så kontakt os pr. telefon - vi glæder os til at fortælle mere om os selv og Deres muligheder for at få et perfekt wellnessophold. Det er også muligt at sende os en e-mail. Vi ser frem til at høre fra Dem..
1
5,0
 Stem
Best Western

Best Western

Best Western tilbyder en unik hoteloplevelse med et bredt udvalg af hoteller til overkommelige priser, bekvem beliggenhed og fremragende faciliteter. Med en stærk tilstedeværelse i Skandinavien og tusindvis af hoteller verden over, er Best Western et ideelt valg for både forretningsrejsende og feriegæster. Uanset om du er til kultur og gastronomi i Berlin, ønsker at opleve pulsen i Norges hovedstad Oslo, eller vil udforske kunst, musik og spændende restauranter i Stockholm, har Best Western det .
15
3,8
 Stem
Brøchner Hoteller København

Brøchner Hoteller København

Tre hoteller i København samt Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Fokus på weekend-ophold, miniferie og business ophold.
Brøchner Hotels er en dansk hotelkæde, ejet af familien Brøchner-Mortensen, der tilbydes hotelværelser og overnatninger på fire hoteller i København, til ferie, weekendophold, miniferie eller business ophold..
1
4,0
 Stem
Charlottehaven Hotellejligheder

Charlottehaven Hotellejligheder

Charlottehaven København tilbyder attraktive hotel lejligheder i centrum af København. Charlottehaven tilbyder fuldt møblerede og servicerede hotel lejligheder fra toværelses lejligheder til familielejligheder og store penthouse lejligheder med havudsigt. Tidløs indretning, trægulve, store vinduer og altaner skaber en lys og behagelig atmosfære..
6
4,3
 Stem
City Hotel Oasia i Århus Centrum

City Hotel Oasia i Århus Centrum

City Hotel Oasia ligger i Centrum af Århus. Vi tilbyder overnatning på Århus' nyeste designer hotel. Hotel ligger kun 200 meter fra Banegården i Århus.

Vi har mange gode tilbud på for eksempel Weekendophold, Miniferie eller andre ferieophold..
4
4,0
 Stem
Fanø Krogaard

Fanø Krogaard

Fanø Krogaard byder på oplevelser udover det sædvanlige.
Med den unikke beliggenhed - direkte ud til Vadehavet kan man nyde solopgangen over vandet, se sælerne ligge på sandbankerne ved lavvande og følge tidevandets skiften lige uden for vinduet..
1
4,0
 Stem
Hotel 71 Nyhavn - 4 stjernet

Hotel 71 Nyhavn - 4 stjernet

Bo unikt med udsigt i København. Hotel 71 Nyhavn har hjemme i "Surhs" pakhusbygninger fra år 1804 i Nyhavn.

De fritliggende bjælker sikre en hyggelig atmosfære - og beliggenheden i bunden af Nyhavn, giver dig en fantastisk panoramaudsigt over Københavnshavn og Nyhavns pulserende liv..
3
4,3
 Stem
Hotel Christian IV - København

Hotel Christian IV - København

Charmerende hotel centralt i København. Hotellet er familie-ejet og den personlige service er i højsædet.

Hotelværelserne er indrettet i Skandinavisk stil med fladskærm, kabel-tv. Der er gratis internet overalt på hotellet.

Hotellet ligger i rolige grønne omgivelser ligte ved Kongens Have og Rosenborg slot. I kort gåafstand fra hotellet ligger Nyhavn, Strøget, Amalienborg Slot og Det Kongelige Teater..
1
4,0
 Stem
Hotel i Løkken

Hotel i Løkken

Villa Vendel er et dejligt bed and breakfast hotel. Det ligger i Løkken ved Vesterhavet, hvor vi finder en af de bedste strande overhovedet i landet.
De lækre værelser og lejligheder er smukt indrettede og vi garanterer dig ro i sjælen, mens du bor hos os.Blot 400 meter til stranden og 300 m til gågaden gør placeringen af dette skønne pensionat fantastisk..
1
4,0
 Stem
Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord

På Hotel Koldingfjord kan du både finde afslapning og mulighed for at udvikle din forretning.
Hotel Koldingfjord er nemlig både byhotel og konferencecenter, og har alle de faciliteter du skal bruge for at din ferie eller din konference bliver en succes. Hotel Koldingfjord er smukt beliggende lige ned til fjorden, så du kan spise morgenmad med udsyn til forbisejlende skibe..
5
3,4
 Stem
Hotel København

Hotel København

Hotel 2 min. gang fra Københavns Hovedbanegård Design hotel med GUBI møbler (kun hotel Astoria).
Fri adgang til svømning, fitness, varmtvands- og spabassin. Rabat på wellness Book online på dgi-byen.dk/hotel.
2
3,5
 Stem
Hotel på Bornholm

Hotel på Bornholm

Radisson SAS hotel beliggende i Rønnes sydlige udkant direkte ud til Østersøen. Hotel beliggende direkte ud til havet. Beskrivelse og billeder..
1
4,0
 Stem
Hotel The Square - Green Key

Hotel The Square - Green Key

Hotellet er beliggende i hjertet af København med Rådhuspladsen som nabo. Hotellet fremstår trendy og moderne med skarpe minimalistiske kanter.

Hotellets morgenmadsrestaurant tilbyder en dejlig buffet med udsigt over København..
1
4,0
 Stem
Hotel Thinggaard

Hotel Thinggaard

I det naturskønne Thy, tæt ved nationalpark Thy og vesterhavets lunefulde strande, ligger Hotel Thinggaard.

Hotel Thinggaard har sammensat et lækkert weekendophold med rene wellness oplevelser, som sikre at du vil være fulstændig afstresset fra hverdagens pligter..
1
4,0
 Stem
Hotel WakeUp Copenhagen

Hotel WakeUp Copenhagen

WakeUp Copenhagenl i København er et discounthotel på den moderne måde. Prisen er bund mens kvaliteten er top. Hotellet har foruden den traditionelle check-in skranke også ekspress check-in, som gør at du nemt kan komme til 24 i døgnet..
1
4,0
 Stem
Hoteller i København - ARP-Hansen

Hoteller i København - ARP-Hansen

ARP-Hansen Hotel Group - Giver dig valget mellem 11 fantastiske hoteller midt i København.
Alle hoteller har hver deres charme og funktionaliteter. Det der kendetegner dem alle, er deres unikke beliggenhed og det høje serviceniveau.

ARP-Hansen tilbyder overnatning efter et hvert behov og budget. -Om dit besøg skyldes forretning eller fornøjelse, vil vi altid gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker for dit hotelophold i København..
13
3,5
 Stem
Hotels.com

Hotels.com

Hotels.com er en ledende udbyder af hotelværelser på verdensplan og tilbyder sine services gennem sit eget netværk af hjemmesider og callcentre.

Hotels.com tilbyder rejsende et af verdens største udbud af overnatningsmuligheder via internettet og arbejder med selvejede hoteller og de store hotelkæder, men også med hotellejlighedsudlejning, og det med over 80.000 hoteller verden over.

På et og samme sted tilbyder Hotels.com køb af overnatninger på internettet, men også et overblik.
4
4,0
 Stem
Kystvejens Hotel og Konferencecenter

Kystvejens Hotel og Konferencecenter

Kystvejens Hotel og Konferencecenter er et ganske særlig sted. Med sin helt egen historie. Derfor kan vi tilbyde hotelophold og konferencefaciliteter ud over det sædvanlige.

Her finder den enkelte gæst plads til fordybelse - og gruppen rum til udvikling. Omgivet af klassisk og moderne kunst. Med udsigt til skoven og et stenkast fra stranden..