tilmeld link

Fritid & Rejser -» Rejseforsikring

Hvis du skal ud og rejse, risikerer du at få behov for en rejseforsikring. De fleste forsikringsselskaber tilbyder rejseforsikring, og her på siden finder du hurtigt den rejseforsikring, der passer dig. Men tjek lige din egen fritids- og indboforsikring først – måske har den en rejseforsikring inkluderet
4
4,5
 Stem
Europæiske Rejseforsikring A/S

Europæiske Rejseforsikring A/S

Europæiske Rejseforsikring A/S er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi har over 80 års erfaring med at skabe tryghed og sikkerhed på rejsen. Størstedelen af alle danske turister og rejsende tegner deres rejseforsikringer hos os. Denne tillid har vi opnået ved at garantere personlig og hurtig hjælp fra eksperter, hvis uheldet skulle være ude - uanset hvor i verden du befinder dig..
3
4,0
 Stem
Gouda Rejseforsikring

Gouda Rejseforsikring

Gouda Rejseforsikring er Danmarks næststørste rejseforsikringsselskab. Vi har været i Danmark siden 1994, men har rødder, der går langt længere tilbage. Vi er nemlig en del af den hollandske forsikringskoncern Goudse Verzekering N.V., der har solgt rejseforsikringer siden 1924 og som i dag har kontorer i mere end 40 lande.
Det betyder ikke blot, at vi har en lang og stolt historie, men det giver os også stor erfaring med at hjælpe rejsende ver.