tilmeld link

Fritid & Rejser -» Backpacker

De fedeste hjemmesider omkring backpacking og outdoors liv samles her. Kender du til en hjemmeside omkring backpacker livet eller rejsebeskrivelser så tilmeld den gratis
12
3,3
 Stem
Backpacker Planet

Backpacker Planet

Danmarks største rejsemagasin for backpackers. Flot og omfattende rejseportal for backpackers - her er farvestrålende rejsebilleder, rejseartikler, rejsetips og rejsecitater.
1
4,0
 Stem
BackpackerGear.dk

BackpackerGear.dk

BackpackerGear forhandler alt hvad hjertet begærer indenfor backpacking udstyr.Vi fører en lang række kvalitets produkter, som alle sammen sikre dig en mere sikker og komfortabel rejse.Alle vore brands er anderkendte outdoor mærker. Vores signatur er vores Backpacker Pakker, som vi tilbyder til Danmarks absolut skarpeste priser..
10
4,0
 Stem
Djoin.dk - Find en Rejsekammerat

Djoin.dk - Find en Rejsekammerat

Find en Rejsekammerat, rejseven eller rejseveninde. På Djoin.dk finder du din nye rejsepartner.
Her kan du søge andre ligesindede rejseglade mennesker. Opret din egen gratis rejseannonce hurtigt og nemt..
5
4,0
 Stem
Outsite Magazine

Outsite Magazine

Idéen med Outsite Magazine er at udbrede kendskabet til friluftslivet som en måde at rejse og opleve verden på. Hjemmesiden skal inspirere de besøgende til at tage på tur og gøre os alle bedre rustet til at komme hjem igen med en succesoplevelse..
11
4,3
 Stem
Projects Abroad Danmark

Projects Abroad Danmark

Projects Abroad er en international organisation, der sender frivillige ud til mere end 150 forskellige udviklingsprojekter i over 25 lande.

I 2009 sendte vi flere end 5500 frivillige af sted til vores projekter. Vores frivillige arbejder blandt andet med humanitært arbejde, naturbevaring og sportsprojekter.

Frivillige kan undervise gadebørn i Cambodja, udgrave Inkaruiner i Peru, arbejde i et reservat i Sydafrika og meget mere..
7
3,9
 Stem
Ulla Häll og Michael Nielsen

Ulla Häll og Michael Nielsen

Vores rejseside, hvor du kan søge tips og inspiration. Vi rejser meget og har derfor lavet hjemmesiden til dig.
Du bliver ikke skuffet og er altid velkommen til at sende os en mail. Vi er glade rejsende Mvh. Ulla..