tilmeld link

Fritid & Rejser -» Bed & Breakfast

Skal du finde en overnatning? Her samler vi de danske Bed and Breakfast hjemmesider som tilbyder en seng og mad landet over.
12
4,3
 Stem
Bed & Breakfast Ebeltoft

Bed & Breakfast Ebeltoft

Hos CA i femmøllerstrand kan du slappe af og nyde et dejligt ophold i rolige omgivelser tæt på skov og hav.

Du finder også et abstrakt kunstgalleri på stedet som er åbnet efter aftale. Se mere på vores hjemmeside hvis du er interesseret.
2
4,5
 Stem
Bed & Breakfast Hotel Albertine, Roskilde, København

Bed & Breakfast Hotel Albertine, Roskilde, København

Besøg det hyggelige Bed & Breakfast Hotel Albertine, der ligger i Tune, tæt på Roskilde. Du bliver indkvarteret i den gamle Møllegård, der er totalt nyrestaureret, og ligger i lækre omgivelser.

Kom og nyd den afslappede og dejlige atmosfære, kun 30 minutter fra København. Der er mulighed for 8 sengepladser og 2 babysenge.

Internet og fladskærmstv på alle værelser, samt frisk sengelinned er inkluderet i prise.
6
4,0
 Stem
Bed & Breakfast i Aalborg

Bed & Breakfast i Aalborg

Skal du på ferie eller til koncert eller lign. og mangler et overnatningssted, så prøv hos os. Vi har indrettet et dejligt Bed & Breakfast.

Det består af et værelse med køkken ialt ca. 30 kvadratmeter. Der er alt, hvad du behøver til et godt ophold.

Vi har busholdeplads umiddelbart i nærheden - med direkte rute til Aalborg Kongres og Kulturcenter - samt ind til midtbyen.

Der er også brochurer med alt, hvad der f.
9
3,7
 Stem
Bed & Breakfast Randers

Bed & Breakfast Randers

Vi tilbyder overnatning i en dejlig, lys og nyindrettet gæstelejlighed med eget badeværelse og te-køkken. I alt 40 kvm.
Beliggende i den vestlige del af Randers - 800 m fra motorvejsafkørsel og kun to km til centrum med stort udbud af butikker, caféer og restauranter m.m.
Tæt på stadion og Randers hallen. Fri parkering. Her er rare og rolige omgivelser. Vi glæder os til at se jer! Med venlig hilsen Ellen Kristensen og Niels Kolind.
6
4,0
 Stem
Bed and Breakfast Copenhagen

Bed and Breakfast Copenhagen

Tæt på Københavns seværdigheder, men i rolige omgivelser udlejes en lille lejlighed beliggende i stueplan i villa lidt nord for København.

Til lejligheden er der egen have og egen parkeringsplads på grunden. Bus-linie 68 holder ved døren bringer dig til City på kort tid.

I lejligheden som har indgang med kodelås er der eget bad og toilet. Endvidere er der internetforbindelse uden beregning. Håndklæder og sengeli.
15
4,2
 Stem
Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast i Danmark. Omfattende dansk guide til bed & breakfast og overnatning på Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm og øerne.
Over 570 b&b steder i Danmark. Alle optages gratis. Et godt alternativ til overnatning overalt i Danmark..
1
4,0
 Stem
Bed and Breakfast i Thy

Bed and Breakfast i Thy

En samling af private udbydere af bed and breakfast i Thy, tæt ved og i den første danske nationalpark.

Placeringen af de enkelte B&B er angivet på kort, og kan vælges herfra. Vi er klar til at yde god service i private og rolige omgivelser, tæt på naturen..
1
4,0
 Stem
Bed and breakfast Kerteminde

Bed and breakfast Kerteminde

I hjertet af Kerteminde finder du Købmandsgårdens Bed and Breakfast. Stedet kan huse op til 20 gæster af gangen, og gør sig derfor idéelt til familietræf og lignende. Stort set alt morgenmad som bliver serveret på stedet er økologisk samt hjemmelavet..
19
3,7
 Stem
Bed and Breakfast Køge

Bed and Breakfast Køge

Hyggeligt anneks midt i Køge. Eget bad/toilet og veludstyret te-køkken. 500 m. fra S-tog. 1-3 personer..
1
4,0
 Stem
Bed and Breakfast Randers

Bed and Breakfast Randers

Sleep Easy Bed and Breakfast ligger i et hyggeligt byhus i Randers Centrum. Vores Bed and Breakfast er nyrenoveret (2017) og har lækre værelser, badeværelse med varme i gulvet, nyt køkken med alt. Vi lægger centralt, med hurtig adgang til butikker, supermarkeder og offentlig transport..
25
3,7
 Stem
Bed and Breakfast Roskilde

Bed and Breakfast Roskilde

Bed and Breakfast Roskilde tilbyder overnatning i store, lækre, rene, lyse værelser/Ferielejlighed.
Store dobbeltværelser i hotelstandard (23 m2 - 32 m2).
Alle værelser har egen indgang, privat badeværelse og eget køkken/te-køkken.
Ferielejlighed med 2 værelser (55 m2) med egen terrasse og privat indgang - Privat badeværelse - eget køkken.
Bed and Breakfast tæt på Roskilde Centrum, Domkirken, Vikingeskibsm.
5
3,4
 Stem
Bed and breakfast Vejle fjord DK

Bed and breakfast Vejle fjord DK

Bo hyggeligt og personligt hos kunstner. Værelser med fjordudsigt i skøn natur ved Vejle fjord tæt på skov og strand og kun 2 km fra by centrum med en masse spændende shopping muligheder.

Gratis trådløst internet, fri kaffe og te, køkken adgang, hyggelig lille kunstner café grill, solterrasser og dejlig have. 27 km til Legoland og Givskud løvepark. Nær Golf, ridning, fiskeri, casino og luxus spa hotel.
1
4,0
 Stem
Bed and Breakfast, Silkeborg

Bed and Breakfast, Silkeborg

- Dejlig lys lejlighed til 1-4 personer med egen indgang - Gratis trådløs internet - Eget køkken, badeværelse, stue og soveværelse - Adgang til børnevenlig have med forskellige dyr,trampolin, bordtennis, hængkøjer m.m. - Mulighed for morgenmad og madpakke - Husdyr efter aftale .
4
4,0
 Stem
Bed and Breakfast, Århus

Bed and Breakfast, Århus

Kildehøjens Bed and Breakfast i det nordlige Århus er beliggende på en rolig ældre villavej, hvor fuldvoksne træer og store buske skaber et smukt og rart miljø. Roser, blomster og buske gør stemningen intim og dejlig.

På værelserne findes alle de fornødenheder du har behov for og det kan arrangeres at stille en bil til rådighed gennem vores samarbejde med biludlejnings firmaet.

Der tilbydes lækker ø.
5
4,2
 Stem
BF Bed & Breakfast, Silkeborg

BF Bed & Breakfast, Silkeborg

Huset er beliggende i roligt kvarter kun 50m fra Nordskoven, Silkeborgs største skovområde, og kun få minutters gang fra havnen, Papirfabrikken, centrum og Indelukket.

Desuden kun få meter til busstoppested. I kvarterets nærmeste omgivelser findes SuperBrugsen, bager, kiosk, solcenter, pizzaria m.m.

Værelserne ligger i den høje kælder, hvortil der er egen indgang. Der er adgang til:
• Fælles tekøkken med k&os.
5
5,0
 Stem
Bondegårdsferie Nymarksminde

Bondegårdsferie Nymarksminde

Nymarksminde er et nyt ferie sted der både har indøren svimming pool, 7 lejligheder og 18 fodboldgolf huller.

Tag dine venner med og få en dejlig dag eller en lille ferie ved nymarksminde - Kig forbi og se om det er noget for dig.
Vi håber se dig, på vegne af nymarksminde.
1
4,0
 Stem
Chrisol Bed and Breakfast i Præstø

Chrisol Bed and Breakfast i Præstø

Chrisol Bed and breakfast er beliggende lige ud til fjorden i den gamle charmerende købstad Præstø, en timmes kørsel fra København i det idylliske Sydsjælland.

Beliggendheden er central med gå afstand til Præstø centrum og havnen som byder på dejlige resturanger. butiker, cafeer og ishus.

Næbskoven lige ved, hvor man både kan cykle eller gå dejlige ture..
6
4,3
 Stem
City-apartment

City-apartment

City-apartment. Dejlige lyse møblerede lejligheder midt i Odense Centrum - 1 min, fra banegård. Vi har lejligheder til alle formål.
Er du til byferie i Odense City, eller har du brug for kort eller længere varende ophold i Odense, så er vores lejligheder et ideelt sted..
1
4,0
 Stem
Det Gamle Bageri Bed & Breakfast

Det Gamle Bageri Bed & Breakfast

Det Gamle Bageri B&B er et hyggeligt overnatningssted midt i Odense. Der er stille og fredeligt, og alligevel befinder man sig midt i alt det, der skal opleves i byen.

Stationen ligger i 12 minutters gåafstand, caféer og forretninger i 5 minutters gåafstand.
Den Fynske Landsby kan man også gå til på rimelig tid. Det Gamle Bageri Bed and Breakfast ligger lige i udkanten af H.C.Andersens Odense, så en gåtur i den berømte digters fodspor vil være oplagt..
9
4,1
 Stem
Egeborg Bed & Breakfast

Egeborg Bed & Breakfast

Egeborg Bed & Breakfast er beliggende ved det skønne Skuldelev - helt op ad Roskilde Fjord. Vi har dejlige værelser med bl.a. internet og fladskærm. Morgenmadscafé, grill/bålplads, egen biograf, masser af dyr, kanoudlejning m.v..