tilmeld link

Fritid & Rejser -» Rejseguider


Hvor rejser vi hen? Er det et spørgsmål, du kender, så tag et kik på de mange links til rejeguider her på siden. Vores rejseguider guider dig til alle tænkelige rejsemål i hele verden, og de er fyldt med supergode rejsetips

Rejseplanen

Rejseplanen Anbefalet webside!

Tast dit afrejsested og dit rejsemål i Danmark og få detaljerede oplysninger om transportmulighederne.

Rejseplanen.dk hjælper os alle med at finde nemmeste og hurtigste vej mellem 2 adresser indenfor landets grænser..
Adventureguide.dk

Adventureguide.dk

AdventureGuide er en portal der omhandler Adventure.
Det er vores mål at skabe en portal der giver dig inspiration og information til dine egne eventyr.
Portalen omhandler dykning, cykling, trekking, adventurerace, ekstremsport, bjergbestigning m.m..
Amerikansk.dk

Amerikansk.dk

Historier og billeder fra USA. Find inspiration til din næste rejse til USA
Hvis man vil have det optimale ud af en rejse til USA, er man nød til at lave nogle forberedelser. USA er et kæmpemæssigt land, og det kan ikke lade sig gøre at se det hele, på en 2 til 3 ugers ferie. Der skal gøres nogle overvejelser inden afrejse, om de forskellige steder og ting man ønsker at se og opleve. Amerikansk.dk håber at de råd og tips du finder her på siden, kan hjælpe dig til en uforglemmelig rejse til US.
Barcelona.dk

Barcelona.dk

Barcelona.dk, er fuldstændigt dedikeret til denne skønne storby, der har så meget at byde på.
Her kan man finde alt om Barcelona: Der er guides til de største oplevelser, guides til områder og bydele, informationer om lufthavn, fly og hoteller.
Det hele krydret med flotte stemningsbilleder..
Barcelona-rejser

Barcelona-rejser

Barcelona Rejser er en gratis rejseportal med information om byen Barcelona og dens mange tilbud, restauranter, kvarterer, kirker, osv. Desuden tilbyder vi at arrangere guidede ture, restaurantbesøg, m.m. for grupper, der kommer til byen. De guidede ture kan enten foregå i bus eller til fods..
Din personlige guide til Roadtrips i USA

Din personlige guide til Roadtrips i USA

Skal du til USA, så er hjælpen her! Rejsetip, Fly, bil, overnatning.
Din egen roadtrip. Få hjælp til hvordan du planlægger turen til USA på egen hånd og læs om et hav af oplevelser i mere end 20 stater..
Egypt travel

Egypt travel

Oplev Egypten og alle landets seværdigheder, planlæg din rejse til Egypten : pyramiderne, faraonerne, Nilen, Kairo eller Alexandria.

Alle de praktiske oplysninger du skal bruge for at forberede dit ferieophold i Egypten..
Ferie i barcelona.dk

Ferie i barcelona.dk

Hvis du skal til Barcelona er ferieibarcelona.dk et rigtig godt sted at starte. Her er en rejseside der har skåret helt ind til benet, og som giver dig en masse relevant information om Barcelona.
Få gode råd til hvilke seværdigheder du skal besøge, hvor du skal shoppe eller hvilke andre relevante ressourcer, der findes..
Ferie i Danmark

Ferie i Danmark

Ferie i Danmark. Omfattende guide for alle typer af overnatning i Danmark.
Sommerhuse, hoteller, kroer, vandrerhjem, bondegårdsferie, feriecentre, camping, slotshoteller. Fordelt på Sjælland, Fyn, Jylland, Bornholm og øerne..
Filippinerne.dk

Filippinerne.dk

Filippinerne / Philippinerne rejseguide med debatforum. Booking af hoteller, resorts, guesthouses, bungalows og flybilletter..
Florida Guide

Florida Guide

Den eneste danske guide til den amerikanske solskinsstat Florida. Facts, rejseplaner, guider, links mm..
Få overblik over rejsemarkedet på rejser.guide.dk

Få overblik over rejsemarkedet på rejser.guide.dk

rejser.guide.dk giver dig et godt overblik over alle de informationer, du har brug for, når du skal ud at rejse.

Få for eksempel inspiration til hvor din næste ferie skal gå hen eller få gode råd til hvor det er godt at tage hen at spise og shoppe i de forskellige storbyer verden over..
Gran Canaria guide

Gran Canaria guide

Gran Canaria er det perfekte sted at tilbringe ferien med famillien eller vennerne. Her kan du læse mere og få mere information om den smukke ø.

Læs om nattelivet på Gran Canaria og de spændende byer på øen. På siden finder du også nyttig information før rejsen til Gran Canaria..
Guiden til de bedste ferieoplevelser

Guiden til de bedste ferieoplevelser

Denne rejseguide indeholder en masse om ferie og rejer både i Danmark og i udlandet.

På siden får du et godt overblik over de forskellige rejsemål og feriesteder, der findes på nettet. Læs b.la interessante artikler om skiferie i Norge, bilferie i Italien, busferie i Berlin og camping ved Gardasøen.

Inde på siden finder du også direkte links til relevante rejseportaler på nettet..
Guideservice Danmark

Guideservice Danmark

Guideservice Danmark her får du kvalificeret hjælp, når en oplevelse i Danmark skal planlægges, også når du skal finde en rejseleder til din udlandsoplevelse.
Her Finder den helt rigtige guide, faglige guide, turistfører, rejseleder eller foredragsholder. Vi har guider, der mestrer forskellige sprog, der er gode til byen, naturen eller slotte, herregårde og museer, måske en kombination af det hele.
Lad dig inspirere til næste arrangement for firmaet, foreningen eller for familien, mulighed.
Highways-USA.com

Highways-USA.com

Redaktionel portal om kør-selv ferie i USA.
Highways-USA.com er Danmarks største uafhængige website om bilferie i Nordamerika.
Guider til Route 66, California Highway 1, Florida Keys, USAs nationalparker, storbyer, anmeldelser af rejselitteratur samt mange praktiske rejsetips til USA..
Hua Hin Rejseguide

Hua Hin Rejseguide

Dette er Danmarks største rejseguide til alt om den thailandske ferieby Hua Hin! Hua Hin, som oversat til dansk, betyder Stenhoved er thailands ældste badested og ligger, 200 km, kun ca. 3 timers kørsel syd for hovedstaden Bangkok.
I 1920erne byggede Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwan, som betyder fjernt fra alle bekymringer og måske er det årsagen til, at Hua Hin lige siden har været byen, hvor den kongelige familie tilbringer det meste af å.
Lissabon.dk

Lissabon.dk

Lissabon.dk er ekspert i rejser til Lissabon i Portugal. Læs guides til Lissabons bydele og mange oplevelser. Find et billigt fly og et godt, centralt hotel i denne vidunderlige by. Book din rejse online i dag og spar penge..
Parisinfo

Parisinfo

Parisinfo Rejseportalen giver dig mulighed for booking af billige flybilletter til Paris, billige hoteller, samt leje af bil i Paris.
Du kan bestille familieferie på Disneyland Resort i Paris inkl. hotel, fly og adgang til Disneyland Europa. Her finder du også turistinformation om Paris samt alle informationer om restauranter, kultur, musik, seværdigheder og underholdning i Paris.
Hvis du er til kør selv ferie i Paris eller Frankrig, finder du også informat.
Pattaya.dk

Pattaya.dk

Danmarks foretrukne rejseguide til alt om Pattaya i Thailand ! Her finder du al den information du bør have før rejsen går til Pattaya.
Læs bl.a. om Bookning af hoteller, attraktioner, restauranter, nattelivet, GoGo og pigerne !.