tilmeld link

Fritid & Rejser -» Ferieboliger

Udlejning af ferieboliger og sommerhuse er et populært emne på internettet. Det er blevet så nemt at finde sin næste ferielejlighed over hele Europa / Verden. Her kan både findes bureauer og private som udlejer feruehuse
7
3,9
 Stem
Agger Tange Feriecenter

Agger Tange Feriecenter

Agger Tange Feriecenter, der ligger i Thy, lige ud til Vesterhavet, består af 83 super lækre og hyggelige ferielejligheder.

Alle ferielejlighederne har plads til op til 5 overnattende gæster, og i flere af lejlighederne må du have hunden med.

Når du gæster Agger Tange Feriecenter er alle aktiviteter på området gratis at benytte, inklusive swimming pool, tennisbane, minigolf, legeområder, bordtennis og poolbord. Du kan finde en.
6
4,0
 Stem
Alpebo

Alpebo

Bad Gastein, Lejlighed udlejes i alpe og skibyen. Lejligheden har plads op til 5 personer. Ligger 15 min gang fra lift og 5 min. gang fra skibus.

Lejligheden har sove værelse med dobbelt og en enkelt seng.
Desuden er der dobbelt sovesofa i stue. Derudover har lejligheden seperat bad og toilet. Der er kabel tv og internet adgang..
11
2,3
 Stem
Badeferie i Spanien

Badeferie i Spanien

Dejlig 3 etagers bolig med panoramudsigt til Middelhavets lune bølger. Swimming Pool,, boldbane, tennisbane.
Gåafstand til havet og indkøbsmuligheder. Huset kan lejes året rund til meget attraktive priser..
9
3,9
 Stem
Berlin er fed - Skøn ferielejlighed i Berlin

Berlin er fed - Skøn ferielejlighed i Berlin

Lækker Ferielejlighed udlejes for 500kr/Døgn Lækker 2 værelses taglejlighed med skøn solrig terrasse i Berlin, nærmere bestemt i Charlottenburg området nær Deutsche Oper og Ku´dam.
Check onlinekalenderen på berlinerfed.dk.
14
2,2
 Stem
Berlin-ferie

Berlin-ferie

Ferielejlighed i tæt på Berlin centrum. Billig,god overnatning i pæn lejlighed til en weekendtur eller længere ophold. Lejligheden ligger i Kreuzberg m. under 5. minuters gang til u-bahn. Busforbindelse lige ved døren. Gode og nemme proviateringsmuligeder lige ved, lige som der også er masser af restauranter o.l.. at vælge i mellem. Bager lige om hjørnet. Lejligheden er en 3 værelses lejlighed, med køkken og bad, samt lille balkon ud.
2
4,0
 Stem
Bjerghus Bakke

Bjerghus Bakke

Ferielejligheder med panoramaudsigt udover Limfjorden.
Ferielejlighederne ligger et stenkast fra Limfjorden i Vestjylland og der er idéelle muligheder for gode strande og badeforhold, flot natur og lystfiskeri..
1
4,0
 Stem
bjk - Feriebolig i Nordjylland

bjk - Feriebolig i Nordjylland

Mangler du et sted at bo til din næste ferie i Nordjylland - eller måske blot en weekend? Hos BJk-feriebolig udlejer vi ferieboliger i Vendsyssel, Nordjylland og på Nyhavn, København.
Vi har flere luksus lejligheder,store ferielejlighder i Saltum- tæt ved Blokhus og Løkken, og et dejligt landsted i Dronninglund med tilhørende festlokale..
11
2,0
 Stem
Cagnes sur mer - Frankrig

Cagnes sur mer - Frankrig

Udlejning af 2. vær lejlighed med sydvendt balkon og havudsigt.
Lejligheden er udstyret med TV, vaskemaskine, køl-frys, komfur, ovn m.m.
Ejendommen har egen swimmingpool. Max 4 personer.
Cagnes Sur Mer ligger på den franske middelhavskyst mellem Nice og Cannes..
8
3,8
 Stem
Casa Bella - God ferie i Italien

Casa Bella - God ferie i Italien

God ferie i Italien, i lille dansk pensionat. Billig ferie i midt Italien, gode oplevelser. Dansk familie kræser om gæsterne.
Kun få gæster ad gangen i originalt gammelt stenhus, i charmerende lille bjergby..
5
1,6
 Stem
Compagnie Provencale Immobiliére

Compagnie Provencale Immobiliére

Ejendomsmægler (Compagnie Provencale Immobiliere) i Lorgues og Bargemon tilbyder huse, villaer, lejligheder, byhuse, byggegrunde til salg i Provence, Sydfrankrig. Vi er skandinaver men autoriserede franske ejendomsmæglere..
10
1,6
 Stem
Din Berliner Lejlighed

Din Berliner Lejlighed

Lys og nyistandsat lejlighed midt i Berlin i det charmerende Schönberg område. Lejligheden har soveværelse med balkon, stor stue, helt nyt køkken og badeværelse.
Boligen ligger tæt på Kurfürstendamm, Den Danske Ambassade, Nolledorf Platz, KADEWE og Zoologiskhave.
I Schöneberg-området finder du masser af specialforretninger. Derudover er der et væld af restauranter, der laver mad fra hele verden.
10
3,7
 Stem
Direkte ferieudlejning HomeAway.dk

Direkte ferieudlejning HomeAway.dk

HomeAway.dk reklamerer for over 28.000 privatejede ferieboliger over hele verden. Book direkte hos ejeren: Ingen dyre mellemled, direkte udlejning af storbyslejligheder, sommerhuse, lejligheder i feriecentre og på hoteller, skihytter, luksus sommerhuse, slotte, bondegårdsferiehuse, sejlbåde og husbåde..
9
1,3
 Stem
Feline Ferieboligudlejning

Feline Ferieboligudlejning

Feline.dk er et internet booking bureau, hvor du i fred og ro kan sidde og vælge imellem tusindvis af sommerhuse, feriecentre, hoteller og kroophold.
Feline.dk giver mulighed for eksempelvis at søge på destination, hvad den enkelte feriebolig skal indeholde og i hvilken periode det kunne være interessant for dig og din familie eller venner..
9
1,4
 Stem
Ferie i Berlin

Ferie i Berlin

Vi tilbyder en nyrenoveret to-værelses centralt beliggende i den romantiske og charmerende bydel, Charlottenburg.
Lejligheden er velegnet til fire personer. Selve området er tæt på Berlin centrum med kort afstand til tog/u-bahn og dermed alle de kendte serværdigheder Berlin kan tilbyde.
Foruden stor stue med spiseplads og sovesofa samt soveværelse indeholder lejligheden altan med udgang fra soveværelset, nyt køkken og nyt badeværelse.
12
2,9
 Stem
Ferie i Legoland

Ferie i Legoland

Legoland-travel.dk er en portal for familier med lyst til at tilbringe et par dage i forbindelse med en af de populæreste temaparker i Danmark - Legoland.
Der gives et samlet overblik over de forskellige overnatningsmuligheder i forbindelse med Legoland Parken.
Book et par dage i Legoland og få morskaben lige uden for vinduet.
Find din feriebolig på legoland-travel.dk.
8
1,9
 Stem
Ferie i Sønderjylland

Ferie i Sønderjylland

Nyt sommerhus med udsigt til Flensborg Fjord.
4 soveværelser med plads til 8 personer.
2 badeværelser. Stue med brændeovn.
Køkken med service til 10 personer.
Terrasse og veranda. Sauna og spa..
7
3,9
 Stem
Ferie italien - bellaumbria.dk

Ferie italien - bellaumbria.dk

Dansk farmille tilbyder ferieboliger og ferielejligheder i Italiens grønne hjerte - Umbrien.
Skal I holde ferie i Italien, kan I leje ferieboliger af os, eller vi kan hjælpe Jer med at købe Jeres egen ferielejlighed.
Sammen med en lokal mæler kan vi sikre dig et professionelt køb af din feriebolig i Italien..
3
4,3
 Stem
Feriebolig - Dansk Bilferie

Feriebolig - Dansk Bilferie

Dansk Bilferie tilbyder ferieboliger i hele Europa, hvilket bl.a. omfatter lande som Spanien, Italien, Frankrig og mange flere.

Hos Dansk Bilferie er de eksperter i kør selv ferier, derfor er man som kunde hos Dansk Bilferie sikker på at man får en feriebolig der passer præcis til de krav og behov man har.

Hos Dansk Bilferie er det nemt at finde en feriebolig der passer til de behov man har, da det er utrolig nemt at se hvilke faciliteter de forskellige ferieboliger har og om de .
22
2,9
 Stem
FerieBolig FBC

FerieBolig FBC

FBC udlejer ferieboliger, camping og skiboliger i Europa.
Tilbyder derudover udsøgte og luksus boliger, storbyferier, transport, overnatningshoteller, biludlejning, rejserforsikring og børnevenlig omgivelser på udvalgte destinationer..
13
2,0
 Stem
Feriebolig i Spanien

Feriebolig i Spanien

Feriebolig-Spanien.dk tilbyder udlejning af sommerhuse, ferielejligheder og landhuse i Spanien. Udvalget strækker sig over hele Spanien og der er lidt for enhver smag iblandt de over 2500 boliger som er til leje..