tilmeld link

Fritid & Rejser -» Friluftsliv


Her finder du de udendørs aktiviteter inden for fritid og rejser. Outdoor kategorien her er for alle med lidt vildmarksmand i blodet

Destilleret Eventyr - Cayambe

Destilleret Eventyr - Cayambe TopLink

En personlig side med rejseskildringer, udstyr og boganmeldelser omkring friluftsliv.

Her kan du læse artikler om dykning, kajak, vandring og klatring for mange forskellige steder i verden, herunder Guatemale, Canada, Filippinerne og Bolivia.

Der er nedskrevet en masse erfaringer som andre friluftsfolk også kan drage nytte af.

Seneste kan du læse om Amazon Expedition 2012.
Arctic Friend

Arctic Friend

Med et speciale i arktiske egne, leverer Arctic Friend, adventure rejser til alle arktiske egne af verden.

Herunder rejser til Grønland, Island, Færøerne, Antarktis, Canada, Alaska og patagonien i Chile.

Så længe gennemsnits temperaturen ligger på omkring de 10 grader, så har vi en rejser dertil!.
Bare Danmark - naturisme

Bare Danmark - naturisme

Naturister er bare mennesker. Naturisme er en livsstil hvor man er nøgen når det er naturligt. *Bare Danmark er en uafhængig præsentation af naturisme og nøgenkultur i Danmark.
Indeholder bl.a. FAQ om naturisme, over 1000 naturiststeder til Google Earth - POIer til navigator, guide til nøgen ferie og strande hvor man kan nøgenbade..
Brug Naturen

Brug Naturen

Brug Naturen laver havkajak kurser, havkajak ture, firmaevents og rejser i ind og udland.
Desuden har vi vores egen webshop med salg af lækkert kajak og friluftsudstyr som Helsport telte og soveposer og Trangia stormkøkkener.
Danarige.dk

Danarige.dk

Danmarksodysse: Fotos og betragtninger fra en igangværende genopdagelsesrejse i de danske landskaber - fra Grenen og Råbjerg Mile over Himmelbjerget og Svanninge Bakker til Jægerspris Skov, Møns Klint og Ekkodalen m.m..
Erikpetersen.dk

Erikpetersen.dk

Friluftsliv og vandreture i Sverige, Polen, Spanien, på Rhodos, Kreta, Tjekkiet, Bulgarien og i Tyrkiet. Turbeskrivelser, fotos og links.
Fiskeferie Skjern Å

Fiskeferie Skjern Å

Lækker bjælkehytte udlejes ved Skjern Å. Kun seriøse lystfiskere og andre med hang til natur, kan leje hytten: Hyten ligger i naturskønne omgivelser 200 mtr. fra laksevandet.
Der medfølger 4 gratis fiskekort til ca. 1,2 km..
Friluftseksperten.dk - Vi tilbyder Havkajak og kanokurser og ture

Friluftseksperten.dk - Vi tilbyder Havkajak og kanokurser og ture

Friluftseksperten ved Tonni Frandsen tilbyder, i samarbejde med Kano- og Kajakværkstedet, uddannelseskurser i kano og havkajak med lincens fra Dansk kano og kajakforbund efter EPP Euro PaddlePass systemet i henholdsvis Danmark og Sverige.

Ligeledes tilbyder vi privatture og firmature ud i det blå med fokus på høj faglig kvalitet, sikkerhed og en god oplevelse, Ligeledes arrangerer vi Teambuilding, Foredrag, og Polterabends..
GrejGuide

GrejGuide

GrejGuide.dk er et webzine med fokus på nyhder omkring udstyr og grej til en lang række friluftsliv og outdoor-sport aktiviteter.

Vi anmelder udstyr til løb, cykling, mountainbike, multisport, kajak og kano. Næsten dagligt vil brugeren kunne læse en ny spændende anmeldelse og kommentere på denne.

Brugerne kan også selv give udstyret en karakter, ligesom redaktionen også giver sin anmeldelse af grejet..
Havkajak Center Marstal

Havkajak Center Marstal

En havkajakferie i det sydfynske Øhav -en af Danmarks sidste vildmarker - er en enestående oplevelse, som man ikke glemmer lige med det samme.
At ro havkajak er balsam for krop og sjæl - en halt anderledes ferie, hovr man er aktiv og alligevel kan slappe af. Tættere på naturen kan man næsten ikke komme..
Kanosiden.dk

Kanosiden.dk

Alt til og om kanoturen Kanoferie, Kanoudlejning,Kanosalg, Kanotyper, kanotilbehør, Kanotransport, camping, friluftsliv, kanotur sverige, Telte & soveposer, campingudstyr, kanovogne, kogegrej, kanotilbehør..
Kolonihaver i København

Kolonihaver i København

Kolonihavehus i Skovlunde kun 20 min. fra København C. Den perfekte kombination for børnefamilier i København er en lejlighed i byen og en billig kolonihave med have.

Vores kolonihave blog handler om hele forløbet fra overvejelserne begyndte om at anskaffe sig en kolonihave til at søge og finde den rigtige samt købet af kolonihaven i København.

Herefter kan du læse og følge med, hvordan livet nydes i vores kolonihave. Der kommer hele tiden nye fortællinger og billeder af livet i k.
Natur og Friluftsliv

Natur og Friluftsliv

Dagbog og tips fra ture i Norge og Sverige. Billedserier fra vandreture og dragefestivaller. Erfaringer med mad, udstyr, beklædning osv.
Naturisme & Kristendom

Naturisme & Kristendom

Et website om naturisme/nudisme og kristendom.
Hvad er naturisme og kan man som kristen være naturist? Hvordan er det at være naturist første gang? Hvorfor overhovedet være naturist/nudist?
Få svarene her..
Rideferie til Polen eller Italien | Gardasøen

Rideferie til Polen eller Italien | Gardasøen

Alletiders billige rideferier til Polens storslåede skove eller Gardasøens ufattelig smukke bjerge.
Her formidles hesteferie til Polens smukke skove og til Italien, hvor der bydes på rideferie i bjergene omkring Gardasøen.
Rideferie i Polen kan foregå til hest og evt. i kombination med hestevogn. I såvel Polen som Italien tilbydes rideture / ridetrekking af varighed efter ønske : fra halvdagsture til uges eller længere ophold.
Rigtig a.
Skatiskoven.dk

Skatiskoven.dk

Skattejagter i Gribskov og omegn med sjove og udfordrende opgaver for både børn og voksne.
Få hints på mobilen, vind over dine forældre og uanset hvad: få en sjov dag i skoven.
Udviklet I samarbejde med Skov- og Naturstyrelsen, Nordsjælland..
Skattejagt med GPS hos geocaching.dk

Skattejagt med GPS hos geocaching.dk

Geocaching er en moderne form for skattejagt, hvor man bruger GPS til at finde skatte i naturen. En sjov og spændende sport for hele familien.

Her på geocaching.dk finder du artikler, der beskriver hvorledes du kommer igang som geocacher og hvorledes du får mere udnyttelse af din GPS-modtager.

Du kan downloade programmer til din PC og waypoints (koordinater) til din GPS-modtager og du kan følge den seneste geocaching-udvikling i Danmark i vore statistikker..
Snekkeklubben bådelauget Freja

Snekkeklubben bådelauget Freja

Snekkeklubbens hjemmeside,giver mulighed for at forstå hvordan det er at sejle med vikingeskib, samt hvordan man bliver medlem af snekkeklubben på siden finder du en stor medlems sektion og mange artikler om snekkesejlads.
I nyheds sektionen finder man nyheder om som er relevante for sidens brugere.
Tur til Nordkap

Tur til Nordkap

I det tidlige forår blev i enige om, at vores lange ferie i år skulle gå til Nordkap. Et langt arbejdsliv er sluttet. 46 år på arbejdsmarkedet og nu er der dømt "Ferie på Fuld Tid". Vi vil give os god tid til turen. Det skal være en kør selv ferie hvor vi på rejsen skal genfinde roen og nyde at være menneske. Genfinde os selv. En hyldest til det at være i live. Der bliver helt sikkert masser af spændende oplevelser på vejen til verden ende mod nord. Men turen er lang og skal derfor forberedes g.
Vollerweb.dk

Vollerweb.dk

Vollers webside om geocaching. Profilen Voller har været aktiv på geocaching.com siden juni 2005.
Siden er det blevet til mange gode oplevelser under GPS-satellitterne. Voller skriver med fokus på kvalitet om geocaching på vollerweb.dk..