tilmeld link

Fritid & Rejser -» Sejlads

Rejser du helst med båd eller skib. Kig blandt vores sejladslinks og find den sejlads, som du gerne vil med på. Der er nok at vælge imellem, hvis vandet er det, der trækker i din fritid. Find også sejlads-butikker med alt i sejladsudstyr
14
3,1
 Stem
AFI Marine - Bådudstyr

AFI Marine - Bådudstyr

Aarhus Fiskernes Indkøbsforretning - AFI Marine. Salg af bådudstyr til fiskeri og lystsejlads.
Vi har et stort udvalg af f.eks. blokke, hager, fishfinders, lanterner.
Vi her eget riggerværksted der udfører alt inden for fald, wire, tovværk, net mm..
12
3,6
 Stem
BG Marine

BG Marine

Danmarks største udvalg af reservedele til mærkerne Mercruiser, Volvo Penta og OMC.
BG Marine har eskpertisen til at hjælpe dig med at finde netop de reservedele du har brug for til din båd - kig forbi!.
7
3,7
 Stem
Castors Venner Bogense

Castors Venner Bogense

Sejl en tur med det gamle træskib Castor af Bogense. Sejlads til Endelave, Samsø, Tunø, Kolding fjord, solnedgangsture, sørøverture, sælture mm.

Gratis jazzkoncerter på den gamle havn i Bogense til for del for Castor af Bogense..
10
4,0
 Stem
Cruise2Go

Cruise2Go

Cruise2Go har specialiseret sig i flodkrydstogter i Europa, men arrangerer også de mere traditionelle søkrydstogter på de helt store krydstogtskibe.
Stemningen, den smukke natur, roen, lidt festligheder og nye oplevelser hver dag, har dog gjort flodkrydstogtet til vores største succes.
Især Rhinen og Volga tiltrækker begejstrede gæster - igen og igen..
3
3,7
 Stem
Dacon Europe A/S

Dacon Europe A/S

Dacon Europe A/S importerer en lang række af produkter indenfor bådudstyr til den kvalitetsbevidste sejler som vil gøre en god handel : Redningsflåder, Kortplottere, Bådvarme, Gummibåde og Batteriladere mm..
15
4,1
 Stem
Dancharter

Dancharter

Portalen har alle udlejningsbåde i Danmark. Her finder du alt omkring charter, både som lejer men også som udlejer.

Alle anerkendte udlejningsfirmaer finder du på denne enestående portal for bådleje. Annoncer din båd på denne side og kom ud til et stort publikum..
4
4,0
 Stem
Dansk Speedbådsskole

Dansk Speedbådsskole

Dansk Speedbådsskole er den største speedbådsskole i Danmark med fokus på Speedbådskørekort.
Vi har 8 års erfaring med undervisningen som hele tiden optimeres.
Vores hovedområde er undervisning i speedbådskort, men vi tilbyder også udlejning af både til hygge eller fisketure. Endagskurser med beståelsesgaranti..
4
4,0
 Stem
DFDS Seaways

DFDS Seaways

Når du sejler med DFDS Seaways vil du opleve en special maritim atmosfære, med profesionel betjening og internationalt serviceniveau. Mange forretningsrejsende betragter os som det bedste rejsealternativ, hvad angår servicetilbud for passager- og biltransport. Vi opererer i dag med seks moderne passagerskibe, og målt i overnatninger er vi en af skadinaviens største hotelkæder. Med ca. 9.000 overnatninger pr. døgn i sommersæsonen og parkeringsmulighed for 2.500 biler, transporterer vi ca. 1,7 mil.
12
3,0
 Stem
Easy-Sailing.dk

Easy-Sailing.dk

Easy-Sailing er Danmarks bedste online sejlerbutik. Vi sælger kun de bedste mærker som.
For os er det vigtigt at kunne yde den bedste service og handle med de vare som vi ved at vi kan stå inde for..
7
4,1
 Stem
Faldsled Havn

Faldsled Havn

Faldsled Havn ligger idyllisk i Helnæsbugten, og kan anløbes både dag og nat. Besejling Anduvning af havnen kan enten ske gennem løbet afmærket med grønne og røde stager med topbetegnelse i den E-lige del af Sønderfjord (mindste dybde 3,1 m) eller gennem løbet afmærket med en rød og en grøn stage med topbetegnelse mellem øen Illum og Helnæs (mindste dybde midt i løbet 2,3 m).

Herefter fort.
4
4,0
 Stem
fenderen.dk - bådsite

fenderen.dk - bådsite

Kom og vær med til at få Danmarks bedste bådsite til at vokse. Del ud af dine erfaringer, vis din båd, motor og dine ture frem. Billeder, video og rådgivning inden for seljsporten.
Vi arrangerer også træf på vandet og på landjorden til f.eks bådudstillinger. alle fra hele Danmark deltager - så kom er vær med..
1
4,0
 Stem
Feriesejleren

Feriesejleren

Her på feriesejleren.dk kan du læse om vores oplevelser med vores dejlige stål båd Søhesten. Vores base er i Hadsund`s havn i Mariager fjord. Igennem årene her har vi efterhånden besøgt rigtig mange af havnene i Danmark, nogle af favoritter er havnen i Høllet, eller Øster Hurup. Men vi elsker også at sejle til udlandet og har været en tur i Tyskland, Sverige og Frankrig, og vi regner med at en af de næste ture skal gå til Kroatien..
7
3,6
 Stem
Fiskenæs Bådlaug

Fiskenæs Bådlaug

hjemmeside med beskrivelse af lystbådehavn beliggende i gråsten lige ved flensborg fjord 50 meter fra marina fiskenæs et nyt topmoderne kur spa og wellnes center hjemmesiden indeholder information om arrangementer og klubrelaterede informationer for medlemmer og evt andre intresserede.
9
4,2
 Stem
Fujii-Jaros eventyr

Fujii-Jaros eventyr

Her har du mulighed for at følge båden Fujii-Jaros opbygning og sejlads rundt om i verden.
Se mere end 1000 billeder og sejlervideoer samt rejsebeskrivelser, links mm.
Drømmen om hele verden som en stor legeplads har altid ligget latent i os begge, og vi har da også brugt alle muligheder for at komme ud og mærke verdenen.
Nu skal vi så bestå svendeprøven i form af en jordomsejling, der gerne skulle kunne pirre vores eventyrlyst og vi.
3
2,7
 Stem
Fyns Marineservice

Fyns Marineservice

Fyns Marineservice forhandler diesel motorer til både.Værkstedet er specialister i renovering af diesel motorer.Salg af reservedele, propeller, aklser mv.Hos os kan du få en komplet installation af motor, fundament, aksel, udstødning, gas/gear. Vi er først tilfrede, når du er tilfreds..
18
4,2
 Stem
Fænøsund Sejlforening

Fænøsund Sejlforening

Fænøsund Sejlforening er en mindre sejlklub beliggende i Middelfart Marina i skønne omgivelser.
Vi har stadig plads til flere medlemmer i klubben..så har du lyst til at høre nærmere er du velkommen til at kontakte os..
6
4,3
 Stem
Færgelejet - danske færger

Færgelejet - danske færger

Et spændende websted med massevis af færger fra Danmark og Skandinavien.
Der er tusindvis af billeder af færger, passager- og krydstogtskibe, samt information om skibenes historie, navne, ruter og rederier..
3
4,3
 Stem
Færgeportalen

Færgeportalen

På Færgeportalen kan du booke færgebilletter og reservere plads til færger fra Danmark til udlandet og retur.

Her finder du information om Scandlines til Tyskland via Gedser Rostock og Rødby Puttgarden, til Sverige via Helsingør Helsingborg, til Oslo via DFDS ruten København Oslo, samt færegruterne som drives af Colorline og Stenaline..
1
4,0
 Stem
Guide til skibsklokker

Guide til skibsklokker

På skibsklokke.dk kan du blive guidet til at finde den perfekte skibsklokke til dit behov. Det gælder uanset om du skal have en skibsklokke til din båd eller skib, om den skal være gammel eller ny. Du kan også få skibsklokker i både messing og i forkromet messing. Det er svært at sige hvad der passer bedst til dit behov, men det kan du blive guidet til at finde den du bedst kan lide på skibsklokke.dk.
2
4,0
 Stem
Haderslev Sejl Club

Haderslev Sejl Club

Haderslev Sejl Club i bunden af Haderslev Fjord med en fantastisk velafmærket indsejling på 8 sømil giver skønne sejlture i afslappet asmosfære og idyl.
Haderslev byder på et rigt forretningsmiljø samt er en gammel købstad med domkirken som centrum.