tilmeld link

Fritid & Rejser -» Rejsearrangører

Find en Rejsearrangør til din næste rejse ud i verden. Vi samler her en del forskellige danske Rejsearrangører der kan hjælpe dig komme på ferie
11
4,1
 Stem
+Camp - Camps med indhold

+Camp - Camps med indhold

Sunde, aktive og lærerige camps for 8-16-årige.
Flere typer camps, bl.a. ChampCamp for overvægtige og GirlPower Camp for piger og skolecamps for børn og unge med dansk-, matematik- eller engelskfaglige problemer. Se alle mulighederne på pluscamp.dk.
8
4,1
 Stem
65 ferie

65 ferie

Danske guidede grupperejser til nogle af verdenens største seværdigheder - vælg mellem bus, fly eller krydstogtsskib.

Oplevelsesferier med danske rejseledere, der sørger for alle praktiske detaljer: Udflugter, arrangementer, måltider, rundture og hotel.
21
3,4
 Stem
Africa Exclusive Explorer

Africa Exclusive Explorer

Velkommen til Africa Exclusive Explorer Vi vil gøre alt for at finde Afrika rejsen som passer til dig, enten du er førstegangsrejsende eller den mere erfarne turist.
Det er altid den primære opgave at gøre hver dag i din ferie så perfekt og udfordrende som absolut muligt, så netop din fantastiske drøm bliver realiseret.
Africa Exclusive Explorer tilbyder: - Ferierejser - Eksotiske rejser - Bryllupsrejser - Gruppe rejser - Incentive rejser - G.
5
4,0
 Stem
Alfa Travel - Grupperejser og Studierejser

Alfa Travel - Grupperejser og Studierejser

Hos AlfA Travel er gode rejseoplevelser ikke noget vi håber på. Dem planlægger vi! AlfA Travel er et privatejet dansk rejsebureau, som har specialiseret sig i gruppe- og studierejser.

Vores team af 10 erfarne medarbejdere arrangerer hvert år mere end 600 indholdsrige, faglige og sociale rejser for vore grupper.
Vi har intet rejsekatalog men laver "rejser efter mål...". Det betyder, at vi for hver enkelt gruppe laver tilpassede tilbud og rejser..
3
4,7
 Stem
Ans Rejser

Ans Rejser

Ans Rejser er ekspert i grupperejser med bus og fly i både Danmark og Europa.

Opsamling mange steder i Jylland i 4-stjernet turistbus. Altid dansk rejseleder og unikke udflugter.
17
3,2
 Stem
Apollo Rejser

Apollo Rejser

Apollo er idag en af Skandinaviens største rejsearrangører og står for den moderne charterferie til hele verden. Charter, afbudsrejser, billige hoteller mv.
Siden d. 1 januar 2001 indgik apollo i den schweiziske rejsekoncern Kuoni. Den skandinaviske del af koncernen hedder Kuoni Scandinavia og foruden apollo og Kuoni i Sverige, Norge og Danmark indgår også charterflyselskabet Novair og StopOver i Sverige samt Select-tours i Norge..
3
4,3
 Stem
Atlantis Rejser

Atlantis Rejser

Atlantis Rejser er et dansk rejsebureau, som gennem mange år har specialiseret sig i rejser til Egypten, og landene i mellemøsten.

Vi har altid gode tilbud uanset om du ønsker en familieferie, dykkerferie, eller blot slappe af med en af vores All Inclusive rejser, hvor alt er klaret og du kun skal slappe af..
7
4,0
 Stem
Bayexclusive.dk

Bayexclusive.dk

Unikke og eksklusive drømmerejser til USA! I vores verden er alle mennesker forskellige og derfor er alle vores rejser on-of-a-kind!

Vi bruger ingen pakkeløsninger men sætter i stedet en ære i at lære dig at kende, lytte til dine ønsker og derefter komme med inspiration fra vores livslange erfaringer med rejser til USA.

Ud fra dine drømme, ønsker og krav skræddersyer vi et forslag til, hvordan din perfekte rejse ser ud. N.
6
3,5
 Stem
Bella Mallorca

Bella Mallorca

Bella Mallorca er en dansk rejsearrangør med rødder i både dansk og mallorcinsk kultur. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi udbyder rejser til lige netop Mallorca.
Hos os er Mallorca ikke bare et rejsemål og gæsterne ikke bare kunder. Mallorca er en helt fantastisk ø, hvis skønhed, kultur og historie er dybt betagende. Vi elsker simpelthen Mallorca og det er vores mål at dele vores begejstring med vores gæster.
Hos Bella Ma.
9
3,8
 Stem
Caddie Golfrejser A/S

Caddie Golfrejser A/S

Golfrejser er blevet en større del af mange danske golfers prioriteringen. Caddie Golfrejser er din caddie lige fra planlægningen af, hvor jeres rejse skal gå hen til dagen hvor I returnere til Danmark.

I skal forvente en god service hos os, da vi kun er til for jer, som ønsker at tage afsted på golfrejse..
23
3,7
 Stem
Club La Santa | la santa sport

Club La Santa | la santa sport

Verdens førende sports- og familiecenter, Club La Santa, er et paradis for alle som nyder sport og en aktiv livsstil.
Club La Santa består af 400 lejligheder samt en lang række moderne sevicefaciliteter bla. supermarked, forretninger, frisør, biludlejning, vaskeri, internetcafé m.m.
Desuden findes der 4 barer og 3 restauranter på området..
1
4,0
 Stem
Culture Adventure

Culture Adventure

Culture Adventure er et dansk rejsebureau med speciale i aktiske og aktive rejser til det meste af verden.
Formålet er at skabe en kontakt mellem den rejsende og rejsemålet på et kulturelt niveau, hvor den rejsende oplveder at blive lokal i verden.

Sortimanget er efterhånden blevet udvidet til også at indeholde sydøstasien og sydamerika..
11
4,3
 Stem
DANexplore

DANexplore

DANexplore laver rejser til hele verden. Vi laver alt fra rundrejser, kør-selv rejser, safarier, golfrejser til backpacker rejser.
Vi laver kvalitetsrejser med fokus på tryghed og oplevelser til fornuftige penge..
8
4,0
 Stem
DanFil Tours - Specialister i rejser til Filippinerne

DanFil Tours - Specialister i rejser til Filippinerne

Tag på en uforglemmelig rejse til Filippinerne med DanFil Tours og oplev smukke strande, krystalklart vand og frodige bjerglandskaber - på vores luksus hoteller bliver du forkælet fra top til tå på helt exceptionelt vis..
15
3,9
 Stem
Danish Volunteers

Danish Volunteers

Danish Volunteers arrangerer frivilligt arbejde, spanskundervisning og privatindkvartering i Guatemala.
Arbejdet er koncentreret omkring byerne Antigua og Xela. Desuden arrangeres praktikophold for pædagog- og lærerstuderende..
15
3,7
 Stem
Dansk Bilferie

Dansk Bilferie

Dansk bilferie tilbyder et stort udvalg af campingpladser i Italien, Frankrig, Kroatien, Spanien, Tyskland, Holland, Belgien eller Luxemburg og kan derfor tilbyde mobilhomes og luksustelte overalt i Sydeuropa.
Kør selv ferie kan bestilles hos Dansk Bilferie. Via et godt samarbejde med hele 9 af de bedste udbydere og af disse er 5 af de største udbydere af luksuscamping i Europa.
Hver udbyder har sit eget særpræg, hvilket giver Dansk Bilferie mulighed for at tilbyde ankomst- og afrejseda.
1
4,0
 Stem
Danski

Danski

Danski er blandt danmarks mest populære rejsearrangører og tilbyr billige skirejser til spændende lokationer som blandt andet Frankrike, Italien, Østrig, Italien og Canada.

Vi har direktefly fra Billund og Kastrup og sikrer deg en fantastisk rejse fra start til ende. Vi driver selv vores egne Klubhoteller, og dette betyder dansk personale i Alperne!.
9
3,7
 Stem
DenTour Rejser

DenTour Rejser

DenTour Rejser er specialister i rejser til hovedsageligt Østeuropa. DenTour Rejser har bl.a. mange faste ugentlige afgange til Stettin med afrejse fra Sjælland, Fyn og Jylland.
Derudover er der faste afgange til Teplice i Tjekkiet og Barlinek i Polen.
DenTour Rejser har endvidere jævnligt specielle rundrejse ture i Polen og Tjekkiet, disse ture har ofte et tema som f.eks i riddernes fodspor, 2den verdenskrig eller naturoplevelser.
DenTour Rejser arrangerer ogs&ari.
4
4,3
 Stem
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

EF Education er verdens største private udannelses institution som tilbyder mange former for akademiske programmer, kurser, sprogrejser og sprogskoler.
Vælger du at rejse med EF garantere vi at du får en uforglemmelig tid!.
5
3,8
 Stem
Europa Tours - storbyrejser, storbyferie, miniferie med fly & bus

Europa Tours - storbyrejser, storbyferie, miniferie med fly & bus

til Europa Tours - En verden fyldt med spændende flyrejser,storbyrejser, storbyferie, miniferie,rejser og rejsetilbud med bus, fly, tog eller skib til bl.a. Paris, Prag, Berlin, London, Bukarest, Budapest, Rom, Amsterdam samt hoteller, biludlejning, kultur, historie, studierejser; rejsegavekort og gavekort.