tilmeld link

Fritid & Rejser -» Slot & Gods

Herregaarden Jerstrup

Står du og mangler et unikt sted til dit bryllup, fest, familie komsammen eller firma arrangement, så er Herregaarden Jerstrup et ideelt valg.

Jerstrup ligger tilbagetrukket på et 35000m2 stort naturområde, hvor voldgrav og fuglekvidren er med til at give idylliske og smukke romantiske rammer. Der rådes eksklusivt over hele den fredede herregaard.

Jerstrup er indrettet i herskabeligstil, blandt andet med antikke himmelsenge og stilmøbler. Alle værelser er indrettet forskelligt, hvor der er kælet for detaljerne.

Herregaarden Jerstrup tilbyder:
* 18 dobbeltværelser alle med eget bad/wc
* Spisestue med plads til 40 personer
* Havestue med plads til 32 personer til konferencerum, men som også kan inddrages til de større selskaber, da den ligger i umiddelbar forlængelse af spisestuen
* 3 stuer til afslapning eller møder
* Stort hyggeligt køkken, service til 36 personer. ( Der forefindes dobbelt service, dvs. 72 tallerkner, glas, bestik m.m. - mulighed for til leje ved behov)
* Opvaskemaskine, vaskemaskine og to kølefryseskabe.
* Sitting halls
* Spabad
* Skønne naturområder

Stedet udlejes på ugebasis, men vi afgiver også individuelle tilbud ved weekend ophold, kursusdøgn m.m. Vi er gerne behjælpelige med at arrangerer Jeres arrangement, men I kan også vælge selv at stå for hele arrangementet. Dvs. at man selv er velkommen til at arrangerer alt mad og drikkelse uden ekstra omkostninger.

Vi glæder os til, at byde jer velkommen på Herregaarden Jerstrup, hvor kun fantasien sætter grænsen for jeres arrangement.


Søgeord: bryllup, bryllupper, fest, sommerhus, feriebolig, firmaarrangement
Tilføjet d.
Kategori: Fritid & Rejser » Slot & Gods
Vurderet: Herregaarden Jerstrup
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 1 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

1
4,0
Stemmer:Herregaarden Jerstrup Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Herregaarden Jerstrup
Dit Navn:
Validering: 8 + 1 =
Kommentar:Relaterede links:

Slotsferie Danmark


Slotsferie Danmark tilbyder slotsferier rundt omkring i det danske land. Lej dig ind på Caroline Flemings Valdemars Slot, Prinsens Schackenborg Slot eller

Skrøbelev Gods ved det fynske øhav


Hovedhuset er en flot kombination mellem gammelt og nyt. De sjældne og fantastisk dekorative lofter sammenholdt med antikke møbler, guld spejle, chesterfield mø

Broksø Gods | Skovbrug & Jagt


Vi er en gammel herregård der er under hastig udvikling. Vi påtænker at lave skoleskov, vi har erhverslejemål, vi lejer jagt ud.