tilmeld link

Fritid & Rejser -» Sommerhuse

Feriepartner Bornholm

Feriepartner Bornholm er medlem af Danmarks største sammenslutning af lokale feriehusudlejere: Feriepartner Danmark. 25 bureauer er med i sammenslutningen og udlejer knap 5000 feriehuse over hele landet. Feriepartner Bornholm står for udlejningen af ca. 325 feriehuse - et varieret udbud, hvadenten man ønsker ferie i luksuriøst eller mere enkelt udstyrede huse. Mange af vore huse ligger langs den sydbornholmske kyst med hvide sandstrande så langt øjet rækker, andre ved nord- og østbornholmske klippekyster, hvor der også findes gode bademuligheder. Endnu andre ligger i rolige omgivelser tæt ved skov eller i det åbne agerland. Kort sagt noget for enhver smag og pengepung. Feriepartner Bornholm har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse. Vores privatejede bureau er placeret centralt midt på Bornholm i Aakirkeby. Alle vore huse er privatejede og derfor også individuelt indrettet. Da vi ofte kommer på kontrolbesøg i de enkelte huse i forbindelse med skiftedag har vi et indgående kendskab til de enkelte huse, der således ikke bare er et nummer for os.

Søgeord: sommerhus, sommerhus bornholm, feriehus bornholm, feriepartner
Tilføjet d.
Kategori: Fritid & Rejser » Sommerhuse
Vurderet: Feriepartner Bornholm
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 4,0 ud af 5 - baseret på 1 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

1
4,0
Stemmer:Feriepartner Bornholm Link er blevet vurderet 4,0 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Feriepartner Bornholm
Dit Navn:
Validering: 7 + 3 =
Kommentar:Relaterede links:

Sommerhuse Søndervig


Lej dit næste sommerhus hos Sommerhuse-Soendervig.dk Vi her et dansk lokalt firma, som udlejer ferieboliger i Søndervig.

Idag har vi mere e

Lej hytte i Norge


Formidling af hytter i Norge. Mulighederne er mange - lige fra en cykeltur langs skærgården til en vild raftingtur på en vild elv.
Og natu

Unikt sommerhus i 1 række på Fyn til udlejning


Sommerhuset ligger i skønt naturområde, med gode bademuligheder, børnevenlige sandstrande, placeret på et stort 5000 kvm naturgrund, 10 sovepladser, stor stue m