tilmeld link

Fritid & Rejser -» Ferieboliger

Ferieluksushus - Udlejning

Velindrettet luksushus i rolige omgivelser tæt ved vandet. Stort køkken alrum, 4 værelser og 2 toiletter med bruser.

Huset har alle bekvemmeligheder inden for hårde hvidevarer og HI-FI derudover er der brændeovn, solarium, spa, sauna og internetadgang. De perfekte rammer til en uforglemmelig ferie i et af Danmarks skønneste ferieområder.

Huset 92 m2 træhus beliggende på 1228 m2 anlagt have.
Huset er opført i 1997. 38 m2 stue kombineret med køkken med el-komfur, mikroovn, opvaskemaskine, køleskab, fryser (50 L). 4 soverum: (1D)+(1D)+(2E)+(2E). 2xWC, 2xbruser, vaskemaskine, tørretumbler, elvarme, gulvvarme på badeværelse, terr.o., grill, spabad, sauna, solarium, brændeovn, farve-TV, stereoanlæg og CD, parabol, video og DVD, Internet/ADSL, barneseng, barnestol, gynge, sandkasse, bålplads.

Gulvvarme på badeværelset. Koldt og varmt vand i køkken og badeværelse. Nærmijø Vejby er et gammelt ferie- og sommerhusområde, som har sit helt specielle præg og må betegnes som ét af de smukkeste i Danmark.

Feriehuset ligger ca. 3 km fra Tisvilde, som med sit lille bymiljø og flotte strand er en af Danmarks perler. Gilleleje er en større turist- og fiskerby, som bestemt også er et besøg værd.
Området byder på gode muligheder for cykle- og vandreture, badning, drageflyvning, fiskeri og surfing. Nordsjælland byder desuden på nogle af de mest imponerende gamle kongeslotte: Frederiksborg Slot i Hillerød, Kronborg og Marienlyst i Helsingør og Fredensborg i byen af samme navn.


Søgeord: sommerhus, sommerhuse, sommerhusudlejning, sommerhusferie, danmark, feriehus, feriehuse, udlejning
Tilføjet d.
Kategori: Fritid & Rejser » Ferieboliger
Vurderet: Ferieluksushus - Udlejning
Godkendt af: Danske Links

Vurdering: 3,4 ud af 5 - baseret på 7 stemmer

Ret Link: Giv os besked om ændringer

7
3,4
Stemmer:Ferieluksushus - Udlejning Link er blevet vurderet 3,4 stjerner
 Stem på dette link

Link kommentarer:
ingen kommentarer endnu

Skriv en kommentar omkring websiden: Ferieluksushus - Udlejning
Dit Navn:
Validering: 2 + 10 =
Kommentar:Relaterede links:

Lej Hytte i Smaaland


Hytterne lejes ud fra påske til og med efterårsferien. Ejerne har desuden heste og med lidt held kan man opleve både elge og vildsvin en tidlig morgen eller i s

FerieboligWeb.dk


Find dit sommerhus eller feriebolig på Ferieboligweb med 1.000 privatudlejede feriehuse og ferielejligheder overalt i Danmark, Frankrig, Spanien, Italien,

Feriering - Sommerhuse i Danmark


Udlejning af mere end 1500 sommerhuse i Danmark ved den jyske vestkyst, på Fanø og på Falster. Sommerhusene ligger bl.a. i Henne Strand, Vede